Mälarrör

Våra affärsområden

Bostadsbyggen Mälarrör
Bostadsbyggen Partner Mälarrör
Bostadsbyggen VVS Mälarrör

Bostäder

Mälarrör har en lång historia av bostadsbyggande med återkommande kunder som JM, Skanska, Peab, NCC, Fabege och många fler. Den där speciella kompetensen som behövs för att bygga lägenheter finns nedärvd i Mälarrörsgenerna. Under de senaste åren har vi i snitt byggt mellan 700 och 900 bostäder som entreprenad, antingen som total, general eller förtroende entreprenad.

Kontakta oss
Hotell VVS Partner
Hotell VVS leverantör
Hotell VVS Installation

Kommersiella fastigheter, lokaler och Hotell

I en ständigt växande huvudstad är Mälarrör med och bygger arbetsplatser för den växande företagsamheten, hotellmiljöer för minglande Stockholmare och hitresta gäster samt kommersiella mötesplatser där både privata och företagsintressen möts.

Kontakta oss
VVS Skolor
VVS Skolor Mälarrör
VVS Skola Stockholm

Skolor och förskolor

Vi är din trygga partner i både utförandeentreprenader och totalentreprenader. Vi bygger och har byggt många skolor och förskolor i Stockholm med omnejd. Där skapar vi plats för våra barn att lära och utvecklas innan vuxenlivet tar vid. Med erfarenhet och kompetens bidrar vi till en snabbt växande huvudstad.

Kontakta oss
Service VVS
Service VVS Partner
Service VVS Stockholm

Service

Vi är otroligt stolta att våra arbeten och projekt sällan tar slut när byggnaden eller projektet är färdigställt. Vid sidan av vår entreprenadverksamhet håller vi även en helhetslösning av drift och service för våra fastighetsägare. Vi utför även mindre VVS uppdrag och installationer för våra kunder löpande.

Kontakta oss
Gasinstalltion VVS
Gasinstalltioner Stockholm
Gasinstalltioner Entreprenad

Gasinstallationer

Certifierade och med erfarenhet utför vi små som stora gasinstallationer. Vi arbetar enligt det kvalitetsgrundande systemet ISO 9000 och har ett väl fungerande Miljö- och Kvalitetssystem som sträcker sig från anbud till garantitidens utgång.

Kontakta oss

Referensprojekt

55

Medarbetare

40

År i branschen

355

Partners och Kunder

1309

Färdiga Projekt

Kontakta oss